Vi på Göta Källare är glada över att ha blivit en av de populäraste nattklubbarna i Stockholm och det är i helhet tack vare alla er gäster som kväll efter kväll ger oss förtroendet att vara er festvärd. Vårt mål kommer alltid vara att ge er en så pass trevlig och säker utekväll som möjligt och därför känner vi att det är viktigt att framföra vilka regler och lagar som faktiskt gäller på krogen. Alkoholprojektet är något vi skapat för just detta ändamål, för att tydligt och enkelt kunna ge er den informationen vi tycker är viktigt inför ert krogbesök.

Med hjälp av alkoholprojektet så hoppas vi att fler ska förstå krogarnas agerande och framförallt varför det sker. Förhoppningsvis hjälper det även till att förbättra gästens upplevelse om de har större förståelse för vad som är rätt och fel samt vad man ska undvika för att få en trygg festkväll.

Testa gärna Alkotestet samt Krogquizen för dina kunskaper inom alkohollagen och som tack till de som klarar krogquizen så vinner ni lista med kö glid på Klubb Göta vilket innebär att ni alltså slipper stå i den ibland ganska långa kön.

Länk till alkoholprojektet: http://www.gotakallare.com/alkoholprojektet

Vi tackar er, våra kära gäster, för er förståelse

Med vänliga hälsningar,
Göta Källare